All About Cooperation and Discipline
Cum obții cooperarea copilului și cum aplici disciplina cu inimă curată
Creat de Urania Cremene
494 Lei/lunar
Durata: 2 luni
Cumpără
All About Cooperation and Discipline
494 Lei/lunar
Durata: 2 luni
Cumpără

Workshop-ul "All About Cooperation and Discipline" este un seminar intensiv de 6 ore, cu activități practice, care îți oferă o metodă cu cap și coadă pentru a obține cooperarea copilului tău. Vei primi o serie de sfaturi și tehnici practice care să pregătească terenul pentru a lucra la obținerea cooperării în primul rând și, dacă acest lucru nu se întâmplă, vei învăța cum poți aplica Disciplina cu al tău copil, cu inimă curată și fără regrete. Tot aici vei afla de ce Pedeapsa NU este o soluție pentru a crește un adult echilibrat, responsabil și cu stimă de sine ridicată.

Cuprins

2 capitole 15 episoade durata 06:00:44

Autorul programului

Urania Cremene
Urania Cremene
Expert Parenting

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România. Cu o experiență de peste 15 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. 

În ultimii 4 ani, Urania a organizat sute de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 80.000 de părinți din toată țara.

Parentingul a devenit pentru ea o pasiune și, totodată, o nevoie, acum mai bine de 9 ani, odată cu pregătirea ei de a deveni mamă. 

Ce spun cei care au urmat programul