Conflictele între copii
Află cum poți să previi și să gestionezi conflictele între copii, pentru a crește adulți echilibrați care să stea pe propriile picioare.
Creat de Urania Cremene
580 Lei
Cumpără
Conflictele între copii
580 Lei
Cumpără

Conflicte între copii este singurul program online din România care tratează, pe larg, tema conflictelor între copii. Indiferent că este vorba despre conflicte între frați sau cu alți copii, în general.

Vei afla răspuns la întrebările: cum gestionez conflictele între copii? când este cazul să intervin? nu îi pedepsesc, dar ce fac în schimb? Descoperă cum poți să îți ajuți copiii să își rezolve singuri conflictele și să devină adulți echilibrați, cu stimă de sine ridicată și capabili să își gestioneze emoțiile în mod eficient.

Cuprins

43 episoade durata 05:07:48

Autorul programului

Urania Cremene
Urania Cremene
Expert Parenting

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România. Cu o experiență de peste 15 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. 

În ultimii 4 ani, Urania a organizat sute de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 80.000 de părinți din toată țara.

Parentingul a devenit pentru ea o pasiune și, totodată, o nevoie, acum mai bine de 9 ani, odată cu pregătirea ei de a deveni mamă. 

Ce spun cei care au urmat programul