De la NU la DA: Cum să ajungi repede și simplu de la nu la da cu copilul tău
O metodă cu cap și coadă care te ajută să rezolvi eficient refuzurile copilului
Creat de Urania Cremene
297 Lei
Cumpără
De la NU la DA
297 Lei
Cumpără

Refuzul unui copil de a face ceva, ca și orice alt comportament negativ, este doar un simptom. Cursul ”De la NU la DA” te va ajuta să ințelegi care sunt cauzele acestor refuzuri, și iți va oferi o metodă completă, pas cu pas, cu tehnici concrete, pe care poți să o aplici ca să elimini aceste cauze. Astfel, vei ajunge să ai de-a face cu tot mai puține refuzuri din partea copilului, pentru că de îndată ce elimini cauzele, refuzurile și comportamentele indezirabile vor fi din ce în ce mai rare. :-)

Cuprins

7 episoade durata 00:58:53

Autorul programului

Urania Cremene
Urania Cremene
Expert Parenting

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România. Cu o experiență de peste 15 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. 

În ultimii 4 ani, Urania a organizat sute de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 80.000 de părinți din toată țara.

Parentingul a devenit pentru ea o pasiune și, totodată, o nevoie, acum mai bine de 9 ani, odată cu pregătirea ei de a deveni mamă. 

Ce spun cei care au urmat programul