Parenting Apart
Învață să fii un părinte mai bun pentru copilul tău și un partener echitabil pentru celălalt părinte, chiar și după separare.
Creat de Urania Cremene
297 Lei/lunar
Durata: 12 luni
Cumpără
Parenting Apart
297 Lei/lunar
Durata: 12 luni
Cumpără

Un program de parenting online pentru părinți despărțiți înseamnă mai mult decât tehnici de parenting de aplicat copilului tău. 

Principiul după care mă ghidez este „dacă ție îți este bine, îi va fi bine și copilului tău”. După ce am studiat în amănunt fenomenul divorțului, am constatat că toți se confruntă cu două sentimente care macină pe interior: vinovăția și rușinea. Adică, după divorț, te simți oricum, numai bine nu. Te simți vinovată față de copil, îți este rușine de cei din jur și îți e rușine chiar și față de tine însuți. 

Aceste două sentimente, vinovăția și rușinea, nu ne ajută deloc. Nici pe noi și nici pe copiii noștri. 

De aceea, am conceput Parenting Apart ca un program care să te ajute nu numai în relație cu copilul tău, ci să te pună în echilibru și cu fostul tău partener de viață. 

Îmi propun să te ajut să te uiți altfel la relația pe care o ai cu celălalt părinte, într-un fel în care nimeni, niciodată, nu te-a ajutat să te uiți. Într-un fel în care, probabil, ți-ar lua mulți ani de terapie să ajungi să o faci.

Cuprins

13 capitole 194 episoade durata 26:18:54

Autorul programului

Urania Cremene
Urania Cremene
Expert Parenting

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România. Cu o experiență de peste 15 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. 

În ultimii 4 ani, Urania a organizat sute de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 80.000 de părinți din toată țara.

Parentingul a devenit pentru ea o pasiune și, totodată, o nevoie, acum mai bine de 9 ani, odată cu pregătirea ei de a deveni mamă. 

Ce spun cei care au urmat programul